Heerlijke goulash snel te bereiden. Lekker met knapperig stokbrood.
4 personen
Ingrediënten
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 4 runder saucijzen Uut ’t Veld Boerderijvlees
- 1 zak paprikamix (3 stuks)
- 50 gram salami
- 2 el olie
- 1 tl paprikapoeder
- 70 gram tomatenpuree
- 400 gram tomatenblokjes
- 1 laurierblaadje
- Zout en peper
Bereiden
- Snipper de ui, snijd de knoflook fijn, snijd de paprika’s in reepjes, snijd de salami in blokjes.
- Verhit de olie in een braadpan, fruit de ui, knoflook en salami 2 minuten. Snijd de saucijzen in plakjes. Bak de saucijzen 2 minuten mee.
- Voeg de paprika toe en bak nog 2 minuten. Bestrooi met het paprikapoeder. Schep de tomatenpuree en tomatenblokjes erdoor. Voeg het laurierblaadje toe en breng aan de kook.
- Stoof de goulash op een lage stand met het deksel op de pan in 15 minuten gaar. Breng op smaak met zout en peper.
Eet smakelijk!


