Snelle goulash

20250709_172251 (002)

Heerlijke goulash snel te bereiden. Lekker met knapperig stokbrood.

4 personen

Ingrediënten

  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 4 runder saucijzen Uut ’t Veld Boerderijvlees
  • 1 zak paprikamix (3 stuks)
  • 50 gram salami
  • 2 el olie
  • 1 tl paprikapoeder
  • 70 gram tomatenpuree
  • 400 gram tomatenblokjes
  •  1 laurierblaadje
  • Zout en peper

Bereiden

  1. Snipper de ui, snijd de knoflook fijn, snijd de paprika’s in reepjes, snijd de salami in blokjes.
  2. Verhit de olie in een braadpan, fruit de ui, knoflook en salami 2 minuten. Snijd de saucijzen in plakjes. Bak de saucijzen 2 minuten mee.
  3. Voeg de paprika toe en bak nog 2 minuten. Bestrooi met het paprikapoeder. Schep de tomatenpuree en tomatenblokjes erdoor. Voeg het laurierblaadje toe en breng aan de kook.
  4. Stoof de goulash op een lage stand met het deksel op de pan in 15 minuten gaar. Breng op smaak met zout en peper.

Eet smakelijk!

DEEL DIT NIEUWS

LAATSTE NIEUWS